WhiteRoomStudio

Profi fotósok által kialakított műterem a belvárosban

S miért is jó mindez neked? Fotósként te is tudod, hogy egy profi fotóstúdió sokkal több, mint egy baldachin ágy, vagy egy szép fésülködő asztal. Persze a dekoráció egy nagyon fontos elem, ezzel tudod a párok, családok figyelmét felkelteni és a megkapó fotókat elkészíteni. De emellett a fény, a rendelkezésre álló technika, a megfelelő tér és szög a fotós és modell között kritikus fontosságú. Mi ezekre is figyeltünk.

A hátterekre gondosan ügyeltünk a stúdió kialakításánál. Így egy falszakasznál meghagytuk a téglafalat, hogy igazi rusztikus hangulatú fotókat is tudj készíteni, vagy választhatsz egyedi tapétás és sima fehér falaink között is. Beépítettünk egy, a vintage hangulatú fotók elkészítéshez tökéletes „vak ajtót” is, illetve a terem ablakait is be tudod komponálni majd a fotódba. Emellett 16 különböző holker fotóháttérrel is várunk.

Fény nélkül nincs fotó. Nálunk nyugodtan dolgozhatsz természetes fénnyel, hiszen 3 nagy ablakon keresztül tör utat magának. A mesterséges fényeket tekintve pedig nagyon jó és használható az alapfényünk, illetve felszerelésünk között kedvedre válogathatsz a vakuk között. (A stúdió technikai felszereltségéről itt találsz bővebb információ.)

Kulcskérdés, hogy legyen megfelelő tered a fotózásra, tudj játszani a távolsággal is az egyes fotók elkészítésénél. Stúdiónkban több mint 60 nm-en várunk, így elegendő tér és távolság áll rendelkezésedre a megfelelő fotózási szög kiválasztásához.

A főterem mellett egy kisebb előtérrel és kanapéval is várunk, akár itt is tudsz fotózni, illetve sminkpultot, öltözőt és mosdót is beépítettünk.

 

Bérleti díjak: 

Stúdióbérlés 1 órára 8000 HUF, két óra bérléstől 6000 HUF/óra. 

Ha szükséged van szakmai asszisztenciára, akkor 3000 HUF/óra díj ellenében tudunk segíteni.

Sminkelésre és készülődésre 3000 HUF/óra.

 

Néhány fontos infó még a végére:

  • Stúdiónk légkondival és padlófűtéssel ellátott
  • Váltócipőt kérjük, hogy hozzatok magatokkal, vagy kérésre mi biztosítunk cipővédőt.

Kérdésed van? Az alábbi űrlap kitöltésével tedd fel nekünk és mi válaszolunk rá!