TRILITE és WHITEROOM fotó stúdió házirendje

Vonatkozik a stúdióban tartózkodó valamennyi személyre


A stúdió: 

Időszakosan működik, telefonos egyeztetés alapján előre egyeztettet időpontban.


Foglalás menete:

A Stúdiófoglalást írásban, a stúdió foglalási rendszerében kell igényelni a kívánt időpont előtt minimum 48 órával. 

A foglalásról 24 órán belül megerősítő emailt fogunk küldeni, onnantól érvényes a foglalásod.


Foglalás módosítása: 

A stúdió bérlés időpontját legkésőbb 48 órával a bérlés előtt lehet módosítani. Amennyiben a bérlés előtt ennél kevesebb idő áll rendelkezésre, a stúdióvezető felárat számíthat fel.


Lemondás: 

A foglalást lemondani díjmentesen a foglaló naptában vagy a visszaigazoló email-ben lévő linken lehetséges, a foglalás megelőzően legalább minimum 48 órával. 24 órán belül foglalást lemondani telefonon vagy email-ben lehetséges (info@trilite.hu). 

A 24 órán belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén a teljes bérleti díj kerül felszámításra kötbérként. A kötbértől abban az esetben eltekintünk amennyiben a lemondással egyidőben átfoglalod új időpontra a foglalásod!

Fizetési feltételek:

A stúdióbérlést és az igénybe vett szolgáltatások árát a bérlő, az érvényes árlista szerint, érkezéskor köteles megtéríteni készpénzben! Esetleges plusz költségeket a bérlés befejezése után köteles fizetni. 

 

Érkezés-távozás:
A stúdióbérlés az előre lefoglalt időtartamra vonatkozik. 

A stúdió egész területén maximum 10 fő tartózkodhat egyszerre a bérlés ideje alatt, beleértve a fotóst és az ügyfeleit is.

Váltócipő vagy lábzsák használata minden bent tartózkodónak kötelező!

A bérlő a fotózáshoz szükséges technikai előkészítést, a felkészülést a bérlés ideje alatt végezheti el! Amennyiben a stúdióbérlés alatt a bérlő személy úgy dönt, hogy a stúdiót megszakítás nélkül további időszakra is bérelni kívánja, ezt jeleznie kell a stúdió képviseletében jelen lévő személynek, aki tájékoztatja a további költségről. Minden megkezdett óra egész órának számít.

 

A foglalási idő lejárta előtt 15 perccel jelzi a stúdió képviselője a bérlés idő lejártának közeledtét a bérlőnek.

 

Amennyiben a bérlő személy, tájékoztatás nélkül tovább marad, akkor minden megkezdett óra után, automatikusan a stúdió bérlés óra díját meg kell fizetnie. De minden esetben a stúdió képviseletében jelen lévő személy dönt a stúdió bérlésének maximális időtartamáról.  

 

Amennyiben hamarabb befejezi lefoglalt bérlési időhöz képest a bérlő a stúdió használatot, a bérleti díjból nem áll módunkban visszaadni.

Nyitva tartás:

Stúdiónak a nyitvatartási ideje Hétfőtől Szombatig 10-18 óra között van. Ezen kívül eső minden foglalásra 50% nyitva tartáson kívüli felárat számítunk fel! 

Egész napos fotózásra, klipforgatásra kérj ajánlatot emailben kollégáinktól az info@trilite.hu email címen. 

 

Parkolás

A bérlő és a vendég a stúdió előtt álló zárt parkolóban parkolhat ingyenesen. Maximum 2 gépjárművel.

 

Bérlés:

A terembérleti díj tartalma: terem alap rend szerinti elrendezését és szükséges technikai felszerelést.

A bérlő a megérkezésekor saját érdekében azonnal ellenőrzi a stúdió berendezésének állapotát és működését, és az esetleges hibákat azonnal jelenti a stúdió képviseletében jelen lévő személynek. A stúdióban található eszközök esetleges hibája esetén a stúdiót bérlő nem kezdheti el azok javítását, és egy esetleg javítás során felmerült károkért a bérlő anyagi felelősséggel tartozik. Ellenkező esetben, az esetleges nem bejelentett hibákért felelősségre lesz vonva, mint ha saját maga okozta volna ezeket. 

A stúdióból semmilyen eszköz nem vihető ki, kizárólag abban az esetben, ha a stúdió vezetője erre engedélyt adott. 

 

Külön díj kerül felszámításra: technikai asszisztencia, minibár használat, plusz lámpák, vakuk. Panaszkönyv használata bérlőink és vendégeink részére, a stúdiót képviselő személynél. 

 

Stúdió rend:

A stúdiót bérlő személy vállalja, hogy ugyanabban az állapotban (lámpák, használt kellékek helye stb.) hagyva, hagyja el a stúdiót, mint amelyben átvette. Amennyiben ez nem történik meg, pótdíj fizetésére kötelezhető. A stúdió rend betartása és betartatása a stúdiót bérlő személy felelőssége. Ellenőrző személy a stúdió képviseletében kijelölt személy. A stúdió területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. 

  • A stúdióban hangoskodni, a többi vendéget és dolgozókat zavarni szigorúan tilos. Kérjük a stúdió épületét, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és baleset védelmi szabályokat betartani!

  • Tűz gyújtáshoz engedélyt kell kérni! Pirotechnikai eszközök használata tilos! 

  • Biztonsági okokból a stúdióban elhelyezett elektromos készülékeken kívül egyéb elektromos eszközt működtetni tilos! 

  • Kizárólag az épületen kívül a kijelölt helyeken lehetséges a dohányzás, az épület többi részében tilos. Amennyiben a vendég a kijelölt helyeken kívül, engedély nélkül dohányzik pótdíj megfizetésére kötelezhető, melynek mértéke 10.000 Ft. 

  • A stúdióban, 18 éven aluli vendégek szeszes italt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak! 

  • A talált tárgyakat kérjük leadni a stúdió képviseletében jelen lévő személynek. 

  • A stúdió területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer) felelősséget nem vállalunk.

 

Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a stúdió vezetőjét azonnal tájékoztatni kell. A stúdiót bérlő személy, a stúdióba belépve elfogadja, hogy az esetleges balesetekért kizárólag ő felelős, és a stúdióvezető vagy az üzemeltető Kft. képviselője nem vonható felelősségre. A bérlő és a vendégek panaszait, reklamációkat és az esetleges javaslatokat az üzemeltető felelős munkatársa fogadja. A bérlő és a vendég köteles betartani a jelen házirend szabályait. Abban az esetben, ha megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az a stúdió munka folytatásától, és ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat visszamondhatja a megegyezett idő lejárta előtt! 

 

Stúdió asszisztencia: 

Szakasszisztencia igénylését 48 órával előre kell jelezni. 

Segédasszisztencia igénylését 48 órával előre kell jelezni.

 

A stúdióból kizárható az a személy, aki:

  • korábbi bérlés során bűncselekményt vagy szándékos rongálást követett el

  • saját, vagy más testi épségét veszélyezteti, és a vendégek nyugalmát zavarja!

  • nem tartotta be a Házirendet!

A Házirendet a HA Digital Kft. vezetősége, mint üzemeltető hagyta jóvá, és 2019 10. 16.-tól érvényes!