WHITEROOMSTUDIO

IDŐPONTFOGLALÁS TEREMBÉRLÉSRE

Időpontot az alábbi naptárban tudtok foglalni és pirossal a már foglalt időpontokat látjátok. Foglaláskor 15 percet hozzászámol a rendszer a foglalásotokhoz, ez a stúdió elhagyási és rendrakási ideje, ekkor már nem lehet fotózni, kérjük ezt vegyétek figyelembe. Amennyiben egész napra szeretnétek foglalni, azt az alábbi oldalon az űrlap kitöltésével tudjátok megtenni vagy e-mailben illetve telefonon. 

Minimum bérlési idő 1 óra!  Felhívjuk a figyelmed, hogy a naptárban csak terembérlés adható le, fotózási időpontért keresd kollégáinkat email-ben!

Ügyelj a megfelelő naptár kiválasztására! A TRILITE a klasszikus stúdió, a WhiteRoomStudio pedig a dizájn berendezett lakás stúdió! Hibás foglalás esetén csak abban az esetben lehetséges a stúdiócsere, ha a másik szabad és más foglalásba nem nyúlik bele!

Érkezés a foglalt időpontban! A kellemetlenségek elkerülése végett kérjük figyeljetek rá, hogy sem a fotós sem az ügyfele ne érkezzen hamarabb a foglalt időpontnál, mert nem minden esetben szabad a stúdió és ilyen esetben kint kell várakoznotok az udvaron!

8000 HUF

Egy óra bérlés esetén 10-18 óra között
Hétfőtől - Szombatig

6000 HUF / óra

Minimum két óra bérlés esetén 10-18 óra között Hétfőtől - Szombatig

3000 HUF / óra

Teremdíj smink - haj elkészítésére max. 2 óra időtartamban 10-18 óra között Hétfőtől - Szombatig

​FIGYELEM! Nyitvatartási időn túl 50% felárat számítunk fel, hétköznap és szombaton 10 óra előtt valamint 18 óra után, illetve vasárnap egész nap!

Váltócipő kötelező!

FIGYELEM

Stúdiónkban váltócipő használta kötelező egész évben minden ügyfelünk számára! Kérjük ennek betartását!

Stúdiónkban kialakított smink sarok vár, ahol kényelmesen, akár több modellt és vendéget is tudtok egyszerre sminkelni, illetve privát öltözőt is találtok.