WHITEROOMSTUDIO

FONTOS TUDNIVALÓK A FOGLALÁS ELŐTT

 • 1

  Foglalási idő pontos betartása

  A stúdióba kollégánk fog beengedni a foglalt időpontban, ezért kérjük amennyire lehet pontosan érkezzetek, illetve a foglalás előtt 5-10 perccel ne jöjjetek mert nem tudunk beengedni titeket! A stúdióban található kellékeket, stúdió technikákat és háttereket használhatjátok korlátlanul.

 • 2

  Stúdiórend és tisztaság

  A stúdió egész területén maximum 10 fő tartózkodhat egyszerre a bérlés ideje alatt, beleértve a fotóst és az ügyfeleit is, illetve a váltócipő használata minden bent tartózkodónak kötelező!

 • 3

  Foglalás hoszabítása

  A foglalási idő lejárta előtt 15 perccel kollégán be fog csengetni, hogy jelezze a bérlés idő lejártának közeledtét. Késés esetén a bérlést a foglalt időponttól számítjuk. Hosszabbításra van lehetőség amennyiben utánatok nincs következő foglalás. A bérelt időn felül minden megkezdett óra kerül felszámításra 6000 FT / óra díjon.

 • 4

  Foglalás lemondása

  A foglalást lemondani díjmentesen a naptában vagy a visszaigazoló email-ben lévő linken tudjátok a foglalás megelőzően legalább egy nappal. 24 órán belül foglalást lemondani telefonon vagy email-ben lehetséges (info@trilite.hu). A 24 órán belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén a teljes bérleti díj kerül felszámításra kötbérként. A kötbértől abban az esetben eltekintünk amennyiben a lemondással egy időben átfoglalod új időpontra a foglalásod!

 • 5

  Stúdióbérlés díja

  A foglalt időpont díját a megérkezéskor kérjük rendezni kizárólagosan készpénz formájában, kártyás fizetésre nincs lehetőség. A foglalt időpontot úgy válasszátok meg, hogy amennyiben hamarabb végeztek lefoglalt bérlési időhöz képest a bérleti díjból nem áll módunkban visszaadni. Stúdiónk nyitva tartása H-Szo 10-18 óra között van ezen kívül eső minden foglalásra 50% nyitva tartáson kívüli felárat számítunk fel!

"Mini"
8000 HUF

1 óra stúdió használat.

Javasolt időbeosztás:
30 perc fotózás, 15 perc előtte és 15 perc utána a beállításra és az alaprend visszaállítására.

"Normál"
12000 HUF

2 óra stúdió használat.

Javasolt időbeosztás:
90 perc fotózás, 15 perc előtte és 15 perc utána a beállításra és az alaprend visszaállítására.

Plusz órák
6000 HUF / óra


Minden megkezdett további óra amennyiben szabad a stúdió a bérlésetek után

Ünnepi nyitva tartásunk 2020 decemberében. December 24-25 és 31-én valamint 2021 január 1-én zárva van a stúdiónk, a többi időpontban a megszokott nyitva tartással várjuk ügyfeleinket! 

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Váltócipő kötelező!

FIGYELEM

Stúdiónkban váltócipő használta kötelező egész évben minden ügyfelünk számára! Kérjük ennek betartását!

Stúdiónkban kialakított smink sarok vár, ahol kényelmesen, akár több modellt és vendéget is tudtok egyszerre sminkelni, illetve privát öltözőt is találtok.