WHITEROOMSTUDIO

IDŐPONTFOGLALÁS TEREMBÉRLÉSRE

Időpontot az alábbi naptárban tudtok foglalni és pirossal a már foglalt időpontokat látjátok.  

2020 január 27.-től megváltozott a házirendünk!

Stúdió foglalásokat óránkénti bontásban tudtok leadni! A foglalás idejében benne van a megérkezés és a stúdió elhagyása is! Például ha két órát bérelsz 12-14 óra között akkor 12:00-kor kell megérkezned, és 14:00-kor elhagynod a stúdiót! Hosszabbításra van lehetőség, amennyiben nincs utánad következő foglalás! Kérlek ez alapján kalkuláljatok, hogy mennyi időre lesz szükségetek a fotózáshoz! Foglalásoddal elfogadod a házirendünket, annak nem ismerete nem mentesít a benne leírtaktól!

Amennyiben egész napra szeretnétek foglalni, azt az alábbi oldalon az űrlap kitöltésével tudjátok megtenni vagy e-mailben illetve telefonon. 

Minimum bérlési idő 1 óra!  Felhívjuk a figyelmed, hogy a naptárban csak terembérlés adható le, fotózási időpontért keresd kollégáinkat email-ben!

Érkezés a foglalt időpontban! A kellemetlenségek elkerülése végett kérjük figyeljetek rá, hogy sem a fotós sem az ügyfele ne érkezzen hamarabb a foglalt időpontnál, mert nem minden esetben szabad a stúdió és ilyen esetben kint kell várakoznotok az udvaron!

Nyitva tartásunk Hétfőtől Szombatig 10-18 óra között, ezen kívül eső bérléseink 50% felárat tartalmaznak.

8000 HUF

Egy óra bérlés esetén 10-18 óra között
Hétfőtől - Szombatig

6000 HUF / óra

Minimum két óra bérlés esetén 10-18 óra között Hétfőtől - Szombatig

3000 HUF / óra

Teremdíj smink - haj elkészítésére max. 2 óra időtartamban 10-18 óra között Hétfőtől - Szombatig

​FIGYELEM! Nyitvatartási időn túl 50% felárat számítunk fel, hétköznap és szombaton 10 óra előtt valamint 18 óra után, illetve vasárnap egész nap!

Váltócipő kötelező!

FIGYELEM

Stúdiónkban váltócipő használta kötelező egész évben minden ügyfelünk számára! Kérjük ennek betartását!

Stúdiónkban kialakított smink sarok vár, ahol kényelmesen, akár több modellt és vendéget is tudtok egyszerre sminkelni, illetve privát öltözőt is találtok.