WHITEROOMSTUDIO

FONTOS TUDNIVALÓK A FOGLALÁS ELŐTT

 • 1

  Foglalási idő pontos betartása

  A stúdióba kollégánk fog beengedni a foglalt időpontban, ezért kérjük amennyire lehet pontosan érkezzetek, illetve a foglalás előtt 5-10 perccel ne jöjjetek mert nem tudunk beengedni titeket! A stúdióban található kellékeket, stúdió technikákat és háttereket használhatjátok korlátlanul.

 • 2

  Stúdiórend és tisztaság

  A stúdió egész területén maximum 10 fő tartózkodhat egyszerre a bérlés ideje alatt, beleértve a fotóst és az ügyfeleit is, illetve a váltócipő használata minden bent tartózkodónak kötelező!

 • 3

  Foglalás hoszabítása

  A foglalási idő lejárta előtt 15 perccel kollégán be fog csengetni, hogy jelezze a bérlés idő lejártának közeledtét. Késés esetén a bérlést a foglalt időponttól számítjuk. Hosszabbításra van lehetőség amennyiben utánatok nincs következő foglalás. A bérelt időn felül minden megkezdett óra kerül felszámításra 7000 FT / óra díjon.

 • 4

  Foglalás lemondása

  A foglalást lemondani díjmentesen a naptában vagy a visszaigazoló email-ben lévő linken tudjátok a foglalás megelőzően legalább egy héttel! 48 órán belül foglalást lemondani telefonon vagy email-ben lehetséges (info@trilite.hu). A 48 órán belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén a teljes bérleti díj kerül felszámításra kötbérként. A kötbértől helyett átfoglalási díj kerül felszámításra abban az esetben amennyiben a lemondással egy időben átfoglalod új időpontra a foglalásod! Ennek díja 3000 HUF

 • 5

  Stúdióbérlés díja

  A foglalt időpont díját a megérkezéskor kérjük rendezni kizárólagosan készpénz formájában, kártyás fizetésre nincs lehetőség. A foglalt időpontot úgy válasszátok meg, hogy amennyiben hamarabb végeztek lefoglalt bérlési időhöz képest a bérleti díjból nem áll módunkban visszaadni. Stúdiónk nyitva tartása H-Szo 10-18 óra között van Vasárnap minden foglalásra 50% felárat számítunk fel!

2022 február 1-től áraink megváltoztak!

A stúdió nyitvatartása

Hétfő - Vasárnap 10-18 óráig,

Vasárnap és nyitvatartáson kívül 50% felár ellenében lehet bérelni a stúdiót és szolgáltatásait!

"Mini"
9000 HUF

1 óra stúdió használat.

Javasolt időbeosztás:
30 perc fotózás, 15 perc előtte és 15 perc utána a beállításra és az alaprend visszaállítására.

"Normál"
14000 HUF

2 óra stúdió használat.

Javasolt időbeosztás:
90 perc fotózás, 15 perc előtte és 15 perc utána a beállításra és az alaprend visszaállítására.

Plusz órák
7000 HUF / óra


Minden megkezdett további óra amennyiben szabad a stúdió a bérlésetek után

Váltócipő kötelező!

FIGYELEM

Stúdiónkban váltócipő használta kötelező egész évben minden ügyfelünk számára! Kérjük ennek betartását!

A stúrióbérléshez járó alap hátterek fehér, fekete, szürke, greenbox zöld és az épített dekoráció.

További színes hátterek felár ellenében kérhetőek melynek díja:

3000 HUF / Háttér 
a bérlés idejére.

Stúdiónkban kialakított smink sarok vár, ahol kényelmesen, akár több modellt és vendéget is tudtok egyszerre sminkelni, illetve privát öltözőt is találtok.

Látogasd meg partneroldalainkat is!

www.trilite.hu

TRILITE STUDIO – Céges és Lakossági fotószolgáltatások, Imázs, brand, portré, esküvő, családi, portfólió, tabló, szalagtűző fotózás. Egyéni VIP és OKJ fotográfus oktatás. Stúdió szolgáltatások, felszerelés és eszközbérlés. 

www.fejesfoto.hu

Fejes Márton fotográfus weboldala. Céges és rendezvény fotózás szolgáltatások. Imázs, brand, lifestyle portré, rendezvények, konferenciák fotózása.

www.pixme.hu

pixME szelfiautomata. Esküőkre, családi eseményekre és céges rendezvényekre. Dobd fel a tervezett eseményed egy szuper programmal, akár helyszíni képek nyomtatása, email-küldés, és sok vicces kiegészítővel együtt.