WHITEROOMSTUDIO

FONTOS TUDNIVALÓK A FOGLALÁS ELŐTT

 • 1

  Foglalási idő pontos betartása

  A stúdióba kollégánk fog beengedni a foglalt időpontban, ezért kérjük amennyire lehet pontosan érkezzetek, illetve a foglalás előtt 5-10 perccel ne jöjjetek mert nem tudunk beengedni titeket! A stúdióban található kellékeket, stúdió technikákat és háttereket használhatjátok korlátlanul.

 • 2

  Stúdiórend és tisztaság

  A stúdió egész területén maximum 10 fő tartózkodhat egyszerre a bérlés ideje alatt, beleértve a fotóst és az ügyfeleit is, illetve a váltócipő használata minden bent tartózkodónak kötelező!

 • 3

  Foglalás hoszabítása

  A foglalási idő lejárta előtt 15 perccel kollégán be fog csengetni, hogy jelezze a bérlés idő lejártának közeledtét. Késés esetén a bérlést a foglalt időponttól számítjuk. Hosszabbításra van lehetőség amennyiben utánatok nincs következő foglalás. A bérelt időn felül minden megkezdett óra kerül felszámításra 7000 FT / óra díjon.

 • 4

  Foglalás lemondása

  A foglalást lemondani díjmentesen a naptában vagy a visszaigazoló email-ben lévő linken tudjátok a foglalás megelőzően legalább egy héttel! 48 órán belül foglalást lemondani telefonon vagy email-ben lehetséges (info@trilite.hu). A 48 órán belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén a teljes bérleti díj kerül felszámításra kötbérként. A kötbértől helyett átfoglalási díj kerül felszámításra abban az esetben amennyiben a lemondással egy időben átfoglalod új időpontra a foglalásod! Ennek díja 3000 HUF

 • 5

  Stúdióbérlés díja

  A foglalt időpont díját a megérkezéskor kérjük rendezni kizárólagosan készpénz formájában, kártyás fizetésre nincs lehetőség. A foglalt időpontot úgy válasszátok meg, hogy amennyiben hamarabb végeztek lefoglalt bérlési időhöz képest a bérleti díjból nem áll módunkban visszaadni. Stúdiónk nyitva tartása H-Szo 10-18 óra között van Vasárnap minden foglalásra 50% felárat számítunk fel!

2022 február 1-től áraink megváltoznak!

Nyitvatartásunk Hétfő - Szombat 10-18 óráig,

Vasárnap 10-18 óráig 50% felár ellenében lehet bérelni a stúdiót és szolgáltatásait!

"Mini"
9000 HUF

1 óra stúdió használat.

Javasolt időbeosztás:
30 perc fotózás, 15 perc előtte és 15 perc utána a beállításra és az alaprend visszaállítására.

"Normál"
14000 HUF

2 óra stúdió használat.

Javasolt időbeosztás:
90 perc fotózás, 15 perc előtte és 15 perc utána a beállításra és az alaprend visszaállítására.

Plusz órák
7000 HUF / óra


Minden megkezdett további óra amennyiben szabad a stúdió a bérlésetek után

Váltócipő kötelező!

FIGYELEM

Stúdiónkban váltócipő használta kötelező egész évben minden ügyfelünk számára! Kérjük ennek betartását!

Ünnepi dekorációnk 2022 Január 31-ig elérhető!

Áraink 2022 Február 1-től megváltoztak!

Stúdiónkban kialakított smink sarok vár, ahol kényelmesen, akár több modellt és vendéget is tudtok egyszerre sminkelni, illetve privát öltözőt is találtok.